AWB Reinigingsdiensten is een bedrijf wat ooit begonnen is in 1999 met ruime ervaring in glas bewassing, gevelreiniging en schoonmaak activiteiten. In tussen gegroeid tot een zeer professioneel schoonmaakbedrijf dat ook mee werkt aan een schoon bedrijfsmilieu. Met onze gesplitste bedrijfstakken in 2017 kunnen wij de juiste specialist plaatsen bij de juiste werkzaamheden. Onze bedrijfstakken zijn verdeeld onder de namen: AWB Glazenwasserij, AWB Gevelreiniging, AWB Schoonmaakdiensten en AWB Vloeronderhoud.

Wij bieden u èèn aanspreekpunt dit schept duidelijkheid en overzicht in de werkzaamheden.
Dit levert voor u al klant voordeel op; u regelt immers meerdere zaken via èèn bedrijf.

Of het nu gaat om ramen wassen, graffitireiniging, kunststofreiniging, kantoorschoonmaak of andere facilitaire diensten, AWB Reinigingsdiensten is er voor u..!

Hieruit volgt een duidelijk planning van glasbewassing, gevelreiniging en/of schoonmaak werkzaamheden wat voor U als klant duidelijk en helder is.

AWB Reinigingsdiensten put met name uit ruime praktijkervaring, waaronder de bewassing van verschillende soorten gebouwen en projecten. Behalve de ervaring over het verkrijgen van inzicht over de bewassing en schoonmaak is er tevens ruime ervaring opgedaan in de verschillende expertises hiervan. Te weten;
Telescoopreinigen, Hangstellingen, Ladders Verschillende soorten hoogwerkers.

Om de eerste indruk van uw bedrijf tot een goede indruk te maken bij de bezoekers en of potentiële klanten van uw bedrijf is goed onderhoud van uw pand van groots belang. AWB Reinigingsdiensten staat voor dit belang want AWB Reinigingsdiensten weerspiegelt immers al uw wensen…

AWB Reinigingsdiensten staat voor kwaliteit, vakkundigheid en veiligheid;
· Goede zorg van de schoonmaak,- en glasbewassingswerkzaamheden,
· De werknemers zijn gediplomeerd en werken volgens VCA normen.
· De werknemers zijn vriendelijk en beleefd naar de mensen op de werkvloer.
· De contactpersoon is bij calamiteiten altijd bereikbaar.
· De contactpersoon is verantwoordelijk dat uw wens wordt weerspiegeld.

De door u aangegeven wensen van het reinigen voor uw bedrijf wordt weerspiegeld door AWB Reinigingsdiensten. AWB Reinigingsdiensten adviseert u graag en denkt met u mee in het maken van een juiste planning van onderhoud van uw pand. Door de deskundigheid en ruime ervaring is inzicht hierin snel gegeven. Uiteraard bieden wij u eventueel een vrijblijvende offerte aan, zodat u een indruk krijgt of uw wens door AWB Reinigingsdiensten wordt weerspiegeld..